2017 DEYÖS Sonucu Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 24-07-2017

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız

Kayıt tarihleri, gerekli belgeler ve açıklamalar için tıklayınız

Türkiye’de geçimini sağlayabilecek gelire sahip olduğunu gösterir taahhütname örneği için tıklayınız (Bu belgeyi kayıtta getirmeniz gerekmektedir.)

Katkı payı/öğrenim ücretleri için tıklayınız

Not: Katkı payı/öğrenim ücretleri 31/07/2017 tarihinde yüklenecek olup, ödemeler bu tarihten sonra yapılmalıdır. (Herhangi bir İş Bankası şubesine öğrenci numaranız ile ödeme yapacaksınız.)

ÖNEMLİ!

İlgili yönetmelik ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı gereğince açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç aynı anda ve aynı düzeyde (birden fazla ön lisans ya da birden fazla lisans programı) programlara kayıt yapılması mümkün değildir.

Bu itibarla Üniversitemize kayıt yaptırmayı tercih edecek öğrencilerin önceki yükseköğretim kurumlarındaki kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir.

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri