2017 Yılı Kurumsal Geri bildirim Raporu

Yayınlanma Tarihi: 06-06-2018

Yükseköğretim kurumları, en az beş yılda bir, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülecek periyodik bir kurumsal dış değerlendirme sürecinden geçmekle yükümlüdürler. Bu kapsamda Yükseköğretim Kalite Kurulunun 2017 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Ön Ziyaret ve Saha Ziyareti Takvimi’nde yer alan üniversitemiz 22-25 Ekim 2017 tarihlerinde Dış Değerlendirme sürecini tamamlamıştır.

“Değerlendirme Takımı” tarafından belirlenen Plana göre; Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İzmir Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İzmir Uluslararası Biotıp ve Genom Enstitüsü, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü, akademik, idari personel ve öğrenciler ile görüşmeler, ayrıca bazı daire başkanlarıyla, uygulama ve araştırma merkezi müdürleriyle, birim koordinatörleri, akademik ve idari çalışanları, öğrenciler ve dış paydaşları ile de birebir görüşmeler gerçekleştirerek “kalite güvence sistemi, kurum vizyonu, eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme, toplumsal katkı, yönetim sistemi ve kurumsal karar alma süreci alanlarında mevcut durumların yeterli ve geliştirmeye açık yönleri değerlendirilmiştir.

Bu kapsamda Değerlendirme Takımının hazırladığı “DEÜ 2017 Yılı Kurumsal Geri Bildirim Raporu” Yükseköğretim Kalite Kurulunun web sayfasında

(https://www.yokak.gov.tr/Common/Docs/2017KGBR/DokuzEylulU%CC%88niversitesi.pdf)

yayınlanmıştır.

Ayrıca, 2017 Kurumsal Geri Bildirim Raporlarını görmek için https://www.yokak.gov.tr/raporlar/kurumsal-geri-bildirim-2017-raporlari