2017 Yılı Nihai “Akademik Teşvik Ödeneği” Değerlendirme Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 08-02-2018

Üniversitemiz öğretim elemanlarının 2017 yılına ait akademik teşvik puanlarına itirazları Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir.

Üniversitemiz öğretim elemanları, kişisel “deu.edu.tr” mail adresleri ve şifreleri ile Personel Otomasyonunda yer alan “Akademik CV” programına girerek 2017 yılı nihai Akademik Teşvik Ödeneği değerlendirme sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Prof.Dr.Hikmet Hüseyin ÇATAL

Rektör Yardımcısı

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme