2018 DEYÖS Sonucu Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 24-07-2018

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız

Kayıt tarihleri, gerekli belgeler ve açıklamalar için tıklayınız

Türkiye’de geçimini sağlayabilecek gelire sahip olduğunu gösterir taahhütname örneği için tıklayınız (Bu belgeyi kayıtta getirmeniz gerekmektedir.)

Katkı payı/öğrenim ücretleri için tıklayınız

Not: Katkı payı/öğrenim ücretleri 30/07/2018 tarihinde yüklenecek olup, ödemeler bu tarihten itibaren yapılmalıdır. (Herhangi bir İş Bankası şubesine öğrenci numarası ile ödeme yapılacaktır.)

ÖNEMLİ!

İlgili yönetmelik ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı gereğince açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç aynı anda ve aynı düzeyde (birden fazla ön lisans ya da birden fazla lisans programı) programlara kayıt yapılması mümkün değildir.

Bu itibarla, Üniversitemize kayıt yaptırmayı tercih edecek öğrencilerin önceki yükseköğretim kurumlarındaki (açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç) kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir.