2018 İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA KAYITLARI HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Yayınlanma Tarihi: 14-09-2018

2018 İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA

KAYITLARI HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Kayıt işlemleri 13-20 Eylül 2018 tarihleri arasında İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır.

Kayıt işlemine başlamadan önce Üniversitemiz web sayfasından DEBİS’den ön kayıt yapılması gerekmektedir.

DEBİS’den ön kayıt işleminde kullanılacak öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız

DEBİS’den ön kayıt işleminde kullanılacak şifreyi Fakülteden öğrenmeniz gerekmektedir.

DEBİS’den ön kayıt işlemine başlamadan önce öğrenim ücretinin ödenmesi gerekmektedir. Öğrenim ücreti öğrenci numarası ile herhangi bir İş Bankası şubesinden yatırılabilir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Ön Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi
  2. Fotoğraf (6 adet)