Engelsiz Dokuz Eylül Sayfası İçin Tıklayınız

667 sayılı KHK Kapsamında ÖSYM Tarafından Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerin Dikkatine

23-01-2017

Bilindiği üzere, 667 sayılı KHK gereğince kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarından Üniversitemize yerleştirilen ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin 2016-2017 öğretim yılı öğrenim ücretleri, söz konusu KHK ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı usul ve esasları dahilinde hesaplanarak ilk üç taksiti ve müteakip dördüncü taksiti Öğrenci Bilgi Sistemine yüklenmişti.

Bugün itibariyle, kalan diğer taksitlerde sisteme yüklenmiştir. Öğrenciler ilgili ayın taksitinin yanı sıra, istemeleri halinde tüm taksitlerini ödeyebileceklerdir.

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri