Celta Eğitimleri

Yayınlanma Tarihi: 20-06-2017

4.06.2017 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi  ve International House İzmir şubesi  arasında imzalanan protokol kapsamında CELTA eğitimleri Dokuz Eylül Üniversite Yabancı Diller Yüksekokulu binasında kurumumuza özel bir indirim oranıyla verilecektir. İlgilenen İngilizce öğretmenleri ve adayları için gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur.

CELTA Kursu Detayları:

Eğitim Tarihi: 31 Temmuz -25 Ağustos 2017 (Toplam 4 hafta)

Eğitim Günleri: Pazartesi’ den – Cuma’ ya

Eğitim Saati. 10:00 – 18:00

Ücret: 900 GBP

Ödeme Şekli: Nakit veya Kredi Kartı (2 + 3 taksit imkanı)

Son Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2017

Kayıt Süreci:

Kayıt ve mülakat süreçleri International House Izmir tarafından yürütülecektir.

Başvuruları email ile celta@ilsizmir.com adresinden veya (232) 484 24 90 numaralı telefondan International House Izmir’ e ulaşarak yapabilirsiniz.

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri