Engelsiz Dokuz Eylül Sayfası İçin Tıklayınız

Dil Sınavlarına Yönelik Destek Kursu

29-12-2016

Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyemizde dil sınavlarına yönelik destek kursu açılacaktır. Kurs programlarımız hafta içi akşam ve hafta sonu olmak üzere toplam 90 saattir. Hafta içi programı 6 Şubat -17 Mart arasında her akşam üçer saat olmak üzere toplam 6 hafta, hafta sonu programı 21 Ocak- 18 Mart arası Cumartesi-Pazar günde beşer saat olmak üzere toplam 9 haftadır. Son kayıt tarihi 13 Ocak olup kurs ücreti 900 TL dir.  Ön kayıt ve gerekli bilgiler için web sitemize veya idari kurslar koordinatörlüğümüze ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgileri:
Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü
Dokuz Çeşmeler Kampüsü  B Blok Buca/İzmir
Tel:  3010843  – 3010845 – 3010800

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Yükleniyor

DEBİS Personel Şifre Değiştirme için Kampüs Bilgi İşlem birimine gitmeniz gerekmektedir.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri