“Dış Değerlendirme Süreci ve Takvimi”

Yayınlanma Tarihi: 05-10-2017

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

23 Temmuz 2015 tarih ve 29423 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliğinin “Dış Değerlendirme Süreci ve Takvimi” başlıklı 12. Maddesinin birinci fıkrası hükmü gereğince, Yükseköğretim Kurumlarının beş yılda en az bir defa Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülecek periyodik bir dış değerlendirme sürecinden geçmeleri gerekmektedir.

Bu kapsamda; Üniversitemiz, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen Dış Değerlendirme Ekibinin aşağıda belirtilen tarihlerde değerlendirme sürecine tabi tutulacaktır. Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Kalite Birimi tarafından, tüm birimlerimiz ilgililerine yapılan bilgilendirme süreçleri kapsamında, değerlendirme takvimi sürecinde gerekli katkının azami düzeyde gösterilmesini rica ederim.

Prof. Dr. Erdal ÇELİK

Rektör V

Dış Değerlendirme Takvimi :

6 Ekim 2017  …………. Tanışma ve Saha Ziyareti

22 – 25 Ekim 2017 … Saha Ziyaretleri

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri