Dokuz Eylül Üniversitesi Multidisipliner Endüstri 4.0 Buluşmaları

Yayınlanma Tarihi: 15-05-2018

Bilindiği gibi Endüstri 4.0 adıyla büyük bir teknolojik ve ekonomik değişim yaşanmaktadır.

Endüstri 4.0 Devrimi hakkında farkındalık oluşturmak, üniversitemizi bu değişime adapte edebilmek ve Üniversitemizin oluşmakta olan Endüstri 4.0 stratejik planına son şeklini vermek için toplantılar düzenlenmiştir.

Öğretim elemanlarının;

1. 23, 25, 31 Mayısta yapılacak toplantılardan birine ve

2. 1 Haziranda yapılacak genel değerlendirme toplantısına katılmaları gerekmektedir.

Toplantıya katılanlara katılım belgesi verilecektir.Toplantı programları ve detayları ekte sunulmuştur.

Kampüslerdeki toplantıların yer ve zamanları:

Buca Eğitim Fakültesi23 Mayıs 09:30-12:30 Buca Eğitim Fakültesi Konferans Salonu

Tınaztepe Kampüsü 25 Mayıs 09:30-12:30 Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu

Balçova Sağlık Kampüsü 31 Mayıs 09:30-12:30 Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu

Genel değerlendirme toplantısının yer ve zamanı:

DESEM 75. Yıl Amfisi, 01 Haziran 2018 de 09:30-12:30 saatlerinde

Gereğini önemle rica ederim.

Rektör V. Prof.Dr. Erdal ÇELİK