Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın 2017 – 2018 Konser Sezonu

Yayınlanma Tarihi: 31-10-2017

Değerli Dokuz Eylüllüler;

Türkiye’de bir Devlet Üniversitesi bünyesinde kurulmuş ilk senfoni orkestrası olan ve 2001 yılından bu yana faaliyetlerine aralıksız devam eden Dokuz Eylül Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın 2017 – 2018 Konser Sezonu programını, büyük bir gururla sizlerle paylaşıyorum.

Önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da bizleri yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyor, konserlerimizi onurlandırmanızı diliyorum.

Saygılarımla.

Prof. Ümit İŞGÖRÜR

DESO Müdürü

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri