Engelsiz Dokuz Eylül Sayfası İçin Tıklayınız

EKVAM Arkeolojik Seminerleri 1: Assos-Behramkale

08-02-2017

Sayın İlgili,

Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKVAM), 15 Şubat 2017, Çarşamba günü saat 18.30’da DESEM Mavi Salon’da “Batı Anadolu Arkeolojisi Seminerleri” başlıklı bir seminer dizisinin ilkini düzenleyecektir. Bu ilk seminerimizin konuşmacısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, doktora öğrencisi Arkeolog Oya TUNCER’dir. Tuncer’in seminer başlığı “Assos Mühürlü Amphoraları”dır. Arkeolojik olarak oldukça ilgi çekici bir yer olan Assos-Behramkale, Anadolu’nun en batı ucundaki Biga Yarımadası’nda, adeta Ege Bölgesi arkeolojisinin en karmaşık noktalarından birinde yer almaktadır. Eskiçağ’da bir dünya kenti olan bu liman kentini bu seminer sayesinde daha da tanımanızı salık veririz.

Moderatörlüğünü Arkeolog Şeyda KAYA ve Şaheser DOYMAZ’ın yapacağı bu seminer 45 dakika sürecek olup, ücretsizdir. Seminerimize katkı sağlamak isteyen, konuyla ilgili başta Dokuz Eylül Üniversitesi mensubu tüm bilim insanı, öğretim üyesi ve lisansüstü öğrenciler davetlidir. Seminerlerimizin posteri ekte olup, lütfen ilgili bilim insanlarına ve kurumlara dağıtalım.

Seminer ile ilgili iletişim: Prof. Dr. Ergün LAFLI; ergun.lafli@deu.edu.tr; 0539.577 07 33; 0232.301 87 21.

EKVAM 2017 Seminerleri Programı.pdf

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri