Engelsiz Dokuz Eylül Sayfası İçin Tıklayınız

EKVAM Yeni Arkeolojik Kitap (Ücretsiz Dağıtım)

Yayınlanma Tarihi: 26-01-2017

Sayın İlgili, Ekte Size Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKVAM)‘nin, 2007 yilinda Universitemiz’de toplanan bir sempozyumunun, Fransa-Paris‘te yeni basılan bildiriler kitabinin içeriğini ve giriş kısmını gönderiyoruz. Merkezimizin bu yeni kitabının künyesi şöyledir:

A. Muller/E. Lafli (yya.), Figurines de terre cuite en Méditerranée grecque et romaine. Vol 1: Production, diffusion, étude. École française d’Athènes, Bulletin de correspondance hellénique, supplément 54 (Paris/Atina, École française d’Athènes 2016). 517 sayfa; ISBN: 978-2-86958-274-3.

Ticari bir satış amaçlanmayan bu bilimsel kitabın “e-kitap” formatındaki elektronik versiyonunu ücretsiz olarak edinmek isteyen Üniversitemiz bünyesindeki öğretim üyeleri ergun.lafli@deu.edu.tr adresine bir e-posta gönderebilirler. Konuyla ilgili iletişim: Prof. Dr. Ergün LAFLI; 0539.577 07 33; 0232.301 87 21.

EVKAM Kitap

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri