Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Sınav Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 06-04-2018

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınav Duyurusu Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sayfasında yayınlanmıştır. (www.yok.gov.tr)

Merkezi Sınav Duyurusuna ait bilgilere ulaşmak için  tıklayınız.

Sınav konularına ulaşmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi : 30.04.2018 dir.

Başvuruların Personel Dairesi Başkanlığına kapalı zarf içindeki bir dilekçe ile yapılması gerekmektedir.

Dilekçe için (görevde yükselme) tıklayınız.

Dilekçe için (unvan değişikliği) tıklayınız.

Üst Yazı için (görevde yükselme) tıklayınız.

Üst Yazı için (unvan değişikliği) tıklayınız.

Zarf Örneği için tıklayınız.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri