Engelsiz Dokuz Eylül Sayfası İçin Tıklayınız

KPSS 2016/2 SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

17-01-2017

1-Başvuru Dilekçesi (Tıklayınız)

2-Atama başvuru formu (Tıklayınız)

3- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 nüsha)  (Tıklayınız)

4- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği

5- 2 adet vesikalık fotoğraf.

6- Mal Bildirim formu. ( Ön ve arka yüz tek sayfa olarak (sicil no boş bırakılacak), el yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.) (Tıklayınız)

7- Kimlik Fotokopisi.

8-Kurumumuza yerleştirildiğine dair ÖSYM sonuç belgesi.

9-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair sağlık raporu

-Yerleşen adayların istenilen belgeler ve başvuru dilekçesi (web sayfasından alınacaktır) ile birlikte 25/01/2017 tarihi mesai bitimine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Atama Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Güvenlik Soruşturması Ve Arşiv Araştırması Formunun Hazırlanmasında Dikkat Edilecek Hususlar

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri