KPSS 2017/1 Sonucuna Göre Üniversitemize Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgeler

Yayınlanma Tarihi: 21-07-2017

1- Başvuru Dilekçesi (Tıklayınız)

2- Atama başvuru formu (Tıklayınız)

3- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu* (2 nüsha) (Tıklayınız)

4- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği

5- 2 adet vesikalık fotoğraf.

6- Mal Bildirim Formu. ( Ön ve arka yüz tek sayfa olarak (sicil no boş bırakılacak), el yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.) (Tıklayınız)

7- Kimlik Fotokopisi.

8- Kurumumuza yerleştirildiğine dair ÖSYM sonuç belgesi.

9- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair sağlık raporu.

* Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun Hazırlanmasında Dikkat Edilecek Hususlar (Tıklayınız)

Yerleşen adayların istenilen belgeler ve başvuru dilekçesi (web sayfasından alınacaktır) ile birlikte 03/08/2017 tarihine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Atama Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri