Engelsiz Dokuz Eylül Sayfası İçin Tıklayınız

Mentor Programı Duyurusu

07-02-2017

Değerli DEÜ İİBF Öğrencileri!

Öğrencilik yıllarınız hızla ilerliyor; belki de sona ermek üzere. Çalışma yaşamı için kendinizi yeterince hazır hissediyor musunuz? Peki bu yıl Türkiye’de yaklaşık 30 bin İİBF öğrencisinin sizler gibi mezun olacağını biliyor muydunuz? Tüm bu rekabet ortamında akademik alanlarınızda elde ettiğiniz kuramsal bilgilerin üstüne ekleyebileceğiniz neler olabilir?

Aklınızdaki bu sorulara yanıtlar bulmak için 73 yıllık bir deneyime sahip olan Fakültemiz, geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Mentor&Mentee programı kapsamında DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği (İZİMDER), Ege Finans Derneği (EFD), DEÜ Bölgesel Kalkınma ve İşletme Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEÜ BİMER) ortaklığında ve DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün kolaylaştırıcılığında aynı programa yeniden başlıyor.

Sizlerle aynı sıralara oturmuş, aynı hocalardan ders almış, aynı havayı solumuş ve en önemlisi, çalışmak için hayalini kurup planlar yaptığınız çeşitli iş alanlarında, yıllarca deneyim biriktirmiş mentorlarımız;  “Mentor&Mentee“ programımızda sizlere birebir rehberlik yapmaya hazırlar.

Erişim sayfamız üzerinden tüm koşulları inceleyip programa başvurabilirsiniz. Yapılacak olan değerlendirmeler sonucunda size, iş yaşamındaki en önemli artıları kazandırabilecek, akademik bilincinizin üzerine iş deneyimlerinizi doğrudan deneyim sahipleri aracılığıyla alarak inşa etmenize yardımcı olacak Mentorunuz ile beraber bir deneyim yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Mentee olmak için lütfen Mentee Başvuru formunu doldurunuz! Öğrencilerimize destek verecek profesyonel dünyanın temsilcileri de mentor olmak istiyorlarsa Mentor Başvuru Formunu doldurabilirler.

TIKLAYIN PROGRAM DETAYLARINA GÖZ ATIN!

MENTEE BAŞVURU FORMU

MENTOR BAŞVURU FORMU

ment9gen.jpg

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Yükleniyor

DEBİS Personel Şifre Değiştirme için Kampüs Bilgi İşlem birimine gitmeniz gerekmektedir.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri