Sağlık Bilimleri Üniversitesine MSB ve İçişleri Bakanlığı Nam ve Hesabına Yatay Geçişle Öğrenci Alınması

Yayınlanma Tarihi: 15-09-2017

Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı talep ve ihtiyaçları doğrultusunda kurumlararası yatay geçiş esasları çerçevesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi 2., 3.,4. ve 5. sınıflarına MSB (Milli Savunma Bakanlığı) nam ve hesabına her sınıf için 55 erkek 10 bayan, İçişleri Bakanlığı (Jandarma Genel Komutanlığı) nam ve hesabına her sınıf için 10 erkek 4 bayan öğrenci alınacaktır. Alınacak öğrencilerde taban puan şartı aranmayacaktır. Başvuru için gerekli şartlara ve başvuru takvimine Sağlık Bilimleri Üniversitesinin web sayfasından ulaşılabilir.

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri