Öğrenci Eğitim ve Dinleme Tesisleri Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 11-06-2018

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 2018 yılı yaz döneminde, yarım pansiyon olarak 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren hizmet verecek olup; başvurularınızı tesisimiz ile iletişime geçerek yapabilirsiniz.

KAMP ÜCRET TARİFELERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Kayıtlarla İlgili Bilgi ve Kurallar:

1.19.01.2018 tarihli ve 30306 sayılı resmi gazetede yayınlanan Maliye Bakanlığı’nın Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ (Sayı: 2018-3) “Ortak Hususlar” başlıklı 7.maddesinin (5). bendine göre;Kamp dönemleri için tespit edilen tarifenin % 20’si müracaat sırasında avans olarak alınacaktır. Kamp tahsis edilemeyenler ile kamp döneminin başlamasından bir hafta öncesine kadar vazgeçenlere avansları aynen iade edilecektir. Geçerli bir mazereti olmaksızın bu süreden sonra vazgeçtiklerini bildirenlere her gün için avansın % 5’i oranında kesinti yapılmak suretiyle avansları iade edilecek, kamp döneminin başlamasına kadar vazgeçtiklerini bildirmeyenlerin ise avansları iade edilmeyerek gelir kaydedilecektir.

1. İlgili Banka hesap bilgileri:

Banka Adı: Ziraat Bankası – Girişimci Dinamik Şube

Iban No: TR97 0001 0026 1641 5489 4851 72

Hesap Adı: D.E.Ü. Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Hesabı

Dekont Açıklaması:Adı-Soyadı (Örn; Ali Çalışkan)

3.Tesisimizde konaklayacak tüm konuklarımızın, ilgili durumunu gösterir belgeyi (Nüfus cüzdanı (kendisi, eşi, çocukları ve diğer yakınları), kurum kimliği, öğrenci kimlik kartı, diploma fotokopisi vb.) yanlarında getirerek danışmaya ibraz etmeleri halinde ilgili ücret gruplarından yararlanmaları mümkündür.

1. Tesisimizde konaklayacak tüm konuklarımız ilgili durumunu gösterir belge ve bankaya yatırılan dekont ile birlikte Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisi idaresine müracaat edeceklerdir.

Tesis Bilgileri:

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri