Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 12-06-2017

Üniversitemiz Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, yarım pansiyon hizmet anlayışı, zengin açık büfe kahvaltı ve değişen akşam yemeği menüleri ile 10 Haziran 2017 Cumartesi günü itibariyle hizmete başlamıştır.

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesislerimize dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. Bu sebeple tesisimize gelecek misafirlerimizin yanında yiyecek ve içecek getirmemesi önemle rica olunur.

KAMP ÜCRET TARİFELERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Tesis Bilgileri:

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri

Adres              : Payamlı Mahallesi Doğanbey Payamlı Beldesi Seferihisar / İZMİR

Telefon           : 0 (232) 742 58 52
Faks                : 0 (232) 742 68 00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri