Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Yenilenen Yüzü ve Değişen Hizmet Kalitesi ile Açılıyor

Yayınlanma Tarihi: 09-05-2017

T.C.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ

YENİLENEN YÜZÜ VE DEĞİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE AÇILIYOR

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 2017 yılı yaz döneminde, zengin açık büfe kahvaltı ve değişen akşam yemeği menüleri ile yarım pansiyon olarak hizmet verecektir.

Ön rezervasyon başvurularınızı 9 Mayıs – 9 Haziran 2017 tarihleri arasında http://sks.deu.edu.tr internet adresimizden online olarak yapabilirsiniz.

KAMP ÜCRET TARİFELERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

HEMEN BAŞVURU YAPMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Kayıtlarla İlgili Bilgi ve Kurallar:

1. 21.01.2017 tarih ve 29955 sayılı resmi gazetede yayınlanan Maliye Bakanlığı’nın Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ (Sayı: 2017-3) “Ortak Hususlar” başlıklı 7.maddesinin (6). bendine göre; Kamp dönemleri için tespit edilen tarifenin % 20’si müracaat sırasında avans olarak alınacaktır. Kamp tahsis edilemeyenler ile kamp döneminin başlamasından bir hafta öncesine kadar vazgeçenlere avansları aynen iade edilecektir. Geçerli bir mazereti olmaksızın bu süreden sonra vazgeçtiklerini bildirenlere her gün için avansın % 5’i oranında kesinti yapılmak suretiyle avansları iade edilecek, kamp döneminin başlamasına kadar vazgeçtiklerini bildirmeyenlerin ise avansları iade edilmeyerek gelir kaydedilecektir.
  2. İlgili Banka hesap bilgileri:

Banka Adı: Ziraat Bankası – Girişimci Dinamik Şube

Iban No: TR97 0001 0026 1641 5489 4851 72

Hesap Adı: D.E.Ü. Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Hesabı

Dekont Açıklaması: İlgili Dönem, Adı-Soyadı (Örn; 1. Dönem Ali Çalışkan)

1. Tesisimizde konaklayacak tüm konuklarımızın, ilgili durumunu gösterir belgeyi (Nüfus cüzdanı (kendisi, eşi, çocukları ve diğer yakınları), kurum kimliği, öğrenci kimlik kartı, diploma fotokopisi vb.) yanlarında getirerek danışmaya ibraz etmeleri halinde ilgili ücret gruplarından yararlanmaları mümkündür.
  2. Tesisimizde konaklayacak tüm konuklarımız ilgili durumunu gösterir belge ve bankaya yatırılan dekont ile birlikte Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisi idaresine müracaat edeceklerdir.

Bilgi İçin:
Dokuz Eylül Üniversitesi
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Telefon     : 0 (232) 412 16 29

Tesis Bilgileri:

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri

Adres   : Payamlı Mahallesi Doğanbey

Payamlı/Seferihisar / İZMİR

Telefon : 0 (232) 742 58 52
Faks     : 0 (232) 742 68 00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri