ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE! (Bütünleme Sınavları Hk.)

Yayınlanma Tarihi: 02-11-2017

Bütünleme Sınavları

Üniversitemiz Senatosunun 25.10.2017 tarihli ve 478/08 sayılı kararı ile 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren Üniversitemizin tüm birimlerinde bütünleme sınavı yapılmasına karar verilmiştir.

Bütünleme sınavlarına, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 20’nci maddesi uyarınca yılsonu ve bütünleme sınavlarına girme şartı taşıyan öğrenciler alınacak olup, Üniversitemiz Senatosunun 15.01.2013 ve 05.11.2013 tarihli ve 408/11 ve 417/07 sayılı kararları uyarınca, yılsonu sınavlarında başarılı olan öğrencilerin not yükseltme amacıyla bütünleme sınavlarına girmeleri mümkün değildir.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri