Otomotiv Sektörü Yeni Fikirleri Arıyor

Yayınlanma Tarihi: 15-01-2018

OİB Proje Pazarı Başvuruları 25 Şubat 2018 tarihine kadar uzatılmıştır.

OTOMOTİV SEKTÖRÜ YENİ FİKİRLERİ ARIYOR

İTÜ Çekirdek ve Otomotiv İhracatçıları Birliği ile düzenlenen Otomotiv Kategorisi için inovatif fikirler ödülleri ile buluşacak. 22-23 Mart’ta gerçekleşecek OİB Proje Pazarı Otomotiv Teknolojileri kapsamında güvenlik sistemleri, malzeme, teknik tekstiller, navigasyon, IoT, enerji verimliliği, tasarım ve otomobili oluşturan tüm sistem veya parçalara dair fikirler toplamda 250.000TL ile ödüllendirilecek.

Beğenilen tüm proje fikirleri yarışmada yer alsın almasın DEPARK BAMBU Ön Kuluçka ve Hızlandırma programına dahil edilerek uzmanlar eşliğinde İTÜ Big Bang’e hazırlanacakları özel bir programa katılmaya hak kazanacaklardır.

Böylece seçilen tüm fikirler, toplam 17.000.000 TL yatırım alma fırsatını yakalayacaklar.

Son başvuru tarihi 25 Şubat 2018.

Başvuru için: https://airtable.com/shrLcKH7Fdp5f95ZG

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri