ÜNİVERSİTEMİZ ENSTİTÜ KADROLARINA ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP) KAPSAMINDA ATANAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İLE İLGİLİ

Yayınlanma Tarihi: 30-11-2017

01.01.2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan 2547 Sayılı Kanunun Ek 38 inci maddesinin uygulanması ile ilgili Yükseköğretim Kurulu  Başkanlığından alınan yazı çerçevesinde 01.01.2018 itibarıyla  2547 Sayılı Kanunun 33 üncü maddesinin (a) fıkrası kapsamında atama yapılmaması ifadesi yer almaktadır.

Bu doğrultuda Üniversitemiz Senatosunun 28.11.2017 tarihinde alınan kararına istinaden; Öğretim üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında ilk atamanız Üniversitemiz Enstitülerine yapılmış  olması ve zamanın kısıtlı olması nedeniyle, 2547 sayılı kanunun 33/a maddesi kapsamında geçiş isteğiniz var ise en kısa zamanda lisansüstü eğitim  yaptığınız anabilim dalı ile ilgili olan fakülteye sizin için kadro temini ve 33 üncü madde kapsamında atanmanız amacıyla müracaat etmeniz gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri