Engelsiz Dokuz Eylül Sayfası İçin Tıklayınız

Yüksek Lisans Dil Yeterlik Sınavı Kursu

17-02-2017

Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyemizde Yüksek Lisans Dil Yeterlik Sınavı kursu açılacaktır. Kurs programlarımız hafta içi akşam ve hafta sonu olmak üzere toplam 90 saattir. Hafta içi programı 14 Mart -18 Mayıs tarihleri arasında Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları üçer saat olmak üzere toplam 10 hafta, hafta sonu programı 11 Mart – 14 Mayıs tarihleri arası Cumartesi-Pazar günde beşer saat olmak üzere toplam 9 haftadır.

Son kayıt tarihi 03.03.2017 olup kurs ücreti 900 TL’dir.

Ön kayıt ve gerekli bilgiler için web sitemize veya idari kurslar koordinatörlüğümüze ulaşabilirsiniz.
İletişim Bilgileri: Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü

Dokuz Çeşmeler Kampüsü  B Blok Buca/İzmir

Tel:  3010843  – 3010845 – 3010800

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Yükleniyor

DEBİS Personel Şifre Değiştirme için Kampüs Bilgi İşlem birimine gitmeniz gerekmektedir.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri