Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti

9 Ocak, 2018 / 00:00 - 23:59

Değerli  Ekosistem Paydaşlarımız,

Dokuz Eylül Üniversitesi sağlık, biyoteknoloji, biyomedikal ve ayrıca sağlık alanı ile ilgili olabilecek her alandaki araştırmacıları ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olarak, fikri varlığa (patent, faydalı model ve tasarım) konu çalışmaların, bütüncül bir bakış açısıyla; fikirden Ar-Ge sürecine, başvuru tasarımından tescil sürecine ve nihai olarak ticarileştirme çalışmalarının tamamı ile ilgili teorik ve pratik tüm aşamaları kapsayacak olan InventUP Health Programı, Dokuz Eylül Teknoloji Transfer Ofisi – DETTO kapsamında  9 Ocak 2018 Salı günü başlayacaktır.

Siz değerli paydaşlarımızı InventUp Health Programı açılış kokteyli ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Çelik’in 2017 yılında, üniversitemiz hak sahipliğinde patent başvurusu yapan araştırmacılarımıza plaket takdimi gerçekleştirilecek olan açılışımızda aramızda görmekten onur duyarız.

Tarih: 9 Ocak 2018

Saat:  13.00