Aramızdan Ayrılışlarının 9. Yılında Prof.Dr. Nezihe SÖNMEZ Hocamızı Anma Toplantıları

Şubat 7 - 00:00 / 23:59 +03

Üniversitemizin Değerli Mensuplarına,

Aramızdan ayrılışlarının 9. yılında, Üniversitemizin Kuruluş Yıllarında  Rektör Yardımcılığı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekilliği ve uzun yıllar Maliye Bölümü Başkanlığı yapmış  Prof.Dr.Nezihe SÖNMEZ Hocamız için 07 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 13.00’da Balçova Eski Kabristanında, saat 14.00’da  Üniversitemiz Sabancı Kültür Sarayı Yüzbaşı Şerafettin Salonunda Anma Toplantıları gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize sunar, katılımlarınızı dileriz.

Prof.Dr.Kâmil TÜĞEN

Dekan V.