Avrupa Birliği’ne Uyum Sürecinde “Kişisel Verilerin Korunması” ve “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu”

Şubat 16 - 00:00 / 23:59 +03

Sosyal Bilimler Enstitüsü, Avrupa Birliği Anabilim Dalı Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi ile İzmir Barosu ortaklığında, İzmir 28. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Dr. Halil Güner’in “Kişisel Verilerin Korunması” ve İzmir Barosu üyesi Avukat Nagihan Türkel’in “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu” konulu bildiri sunacakları ve İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Çetin moderatörlüğünde bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Ekte afişi yer alan etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

TARİH: 16 Şubat 2018 Cuma
SAAT: 14.00
YER: İzmir Barosu

Prof. Dr. Zeki ERDUT