DEDAM Türkçe Şöleni

Haziran 29 - 00:00 / 18:00

Uluslararası Öğrencilerle Türkçe Şöleni

Dokuz Eylül Üniversitesi Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak yaklaşık 46 ülkeden gelen uluslararası öğrencilerle 2016-2017 öğretim yılı Türkçe hazırlık dersleri gerçekleştirilmiştir.  Dokuz Eylül Üniversitesine lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde öğrenim görmek için gelen öğrenciler öncelikle 1 yıl süreyle hazırlık eğitimi almaktadır. Bu eğitimi tamamlayan öğrencilerimiz için yılsonunda Türkçe Şöleni yapılacaktır.

29 Haziran 2017 tarihinde saat 10.30’da Buca Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecek Türkçe Şöleninde öğrencilerimiz Türkçe şarkılar söyleyecek, Türkçe şiirler okuyacak ve halk oyunu gösterisi yapacaklardır. Daha sonra öğrencilerimize katılım belgeleri verilerek şölen sonlanacaktır.

Tarih:
Haziran 29
Saat:
00:00 / 18:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri