EKVAM BATI ANADOLU ARKEOLOJİSİ SEMİNERLERİ VI

Nisan 14 - 08:00 / Nisan 26 - 20:00

Ege Bölgesi Kültür Varlıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKVAM), 26 Nisan 2017, Çarşamba günü saat 18.30’da DESEM Mavi Salon’da “Batı Anadolu Arkeolojisi Seminerleri” başlıklı seminer dizisinin altıncı ve son konferansını düzenleyecektir. Bu altıncı seminerimizin konuşmacısı Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü, doktora öğrencisi Ayda ARPAK KAYA’dır. Sayın Arpak Kaya’nın seminer başlığı “Eskiçağ’da Kula”dir. Manisa İli, Kula İlçesi, yani Eskiçağ’daki bölge ismi ile Katekekaumene konusunda son araştırmaların bir derlemesini öğrenmek isteyen herkesi bu seminerimize bekliyoruz. Özellikle Kulalıları ve Manisalıları aramızda görmek isteriz.

Moderatörlüğünü Arkeolog Şeyda KAYA’nın yapacağı bu seminer 45 dakika sürecek olup, ücretsizdir. Seminerimize katkı sağlamak isteyen, konuyla ilgili başta Dokuz Eylül Üniversitesi mensubu tüm bilim insanı, öğretim üyesi, öğrencilerimiz ve mezunlarımız davetlidir. Seminerlerimizin posteri ekte olup, ilgili bilim insanlarına ve kurumlara dağıtmanızı istirham ederiz.

Seminer ile ilgili iletişim: Prof. Dr. Ergün LAFLI; ergun.lafli@deu.edu.tr; 0539.577 07 33; 0232.301 87 21.

EKVAM 2017 Seminerleri 6 – Afis.pdf

Başlangıç:
Nisan 14 - 08:00
Bitiş:
Nisan 26 - 20:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri