Fotoğraf Sergisi “Pazartesi” Mehmet KOŞTUMOĞLU

Eylül 11 - 00:00 / Eylül 23 - 00:00

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Doç.Dr.Mehmet KOŞTUMOĞLU’nun GSF akademisyenlerini kendi çalışma ortamlarında fotoğraflamış olduğu “Pazartesi” adlı fotoğraf sergisi 11 Eylül 2017 pazartesi günü saat 18.00’de Ege Üniversitesi AKM’de açılacaktır. 127 adet siyah beyaz fotoğraf baskısından oluşan sergi 11-23Eylül 2017 tarihleri arasında Ege Üniversitesi AKM’de gezilebilir.

Katılımınızı bekliyoruz.

Başlangıç:
Eylül 11 - 00:00
Bitiş:
Eylül 23 - 00:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri