Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül: Dokuzçeşmeler Günü

Mart 21 - 08:00 / 17:00

“Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül”  Dokuzçeşmeler’de

Kariye Fuarı – Dokuz Eylül 2017 kapsamında gerçekleşecek olan ve Sosyal Bilimler  odaklı eğitim gören öğrencilerimiz için 21 Mart 2017 Çarşamba günü DEÜ İİBF Çok Maçlı Aktivite Merkezi (ÇAM) içerisinde gerçekleşecek. kendi alanlarında tanınmış 20’den fazla firma ve kurum, saat 10:00’dan AKŞAM 17:00’a kadar ÇAM’da yer alan stantlarında öğrencilerimizle iş ve staj odaklı bilgilendirmeler için görüşebilecekler. Bazı firmalar ise hazırlanan mülakat odalarında İİBF, İşletme Fakültesi ve Edebiyat fakültesi öğrenci/mezunlarıyla birebir görüşmelere katılabilecekler.

AFİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MÜLAKAT ve SEMİNER PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

İletişim: kariyer.deu.edu.tr

Verimli Kariyer Fuarları Dileriz…

Dokuz Eylül Üniversitesi

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü

Tarih:
Mart 21
Saat:
08:00 / 17:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

Akademik Teşkilat ŞemasıEnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri