Kıbrıs’ta Hangi Çözüm? Müzakerelerde Son Durum – Büyükelçi Burak ÖZÜGERGİN ile Söyleşi

Nisan 13 - 08:00 / Nisan 22 - 18:00

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı tarafından Avrupa Birliği Komisyonu Erasmus + Programı çerçevesinde yürütülen Avrupa Sosyal Politikası Jean Monnet Kürsüsü kapsamında, Sayın Büyükelçi Burak ÖZÜGERGİN’in katılımıyla “Kıbrıs’ta Hangi Çözüm? Müzakerelerde Son Durum” başlıklı bir söyleşi düzenleyeceğiz.

Sizleri Jean Monnet Kürsüsü etkinliğinde aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Prof. Dr. Zeki ERDUT

Jean Monnet Kürsüsü Başkanı

Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı Başkanı

“Kıbrıs’ta Hangi Çözüm? Müzakerelerde Son Durum”

Büyükelçi Burak ÖZÜGERGİN ile Söyleşi

Tarih   : 21 Nisan 2017 Cuma

Saat    : 10.00 – 12.00

Yer      : Merkez Kütüphanesi Avrupa Dokümantasyon Merkezi

Başlangıç:
Nisan 13 - 08:00
Bitiş:
Nisan 22 - 18:00

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri