Gaziantep’te Yaşanan Hain Saldırı ile İlgili Açıklama

Yayınlanma Tarihi: 07-10-2016

GAZİANTEP’TE YAŞANAN HAİN SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

20 Ağustos 2016, Cumartesi akşamı Gaziantep Şahinbey İlçesi’nde bir düğüne yönelik bombalı saldırıda 50’yi aşkın vatandaşımızı kaybetmenin derin acısı ile; Ülkemizin barışına yönelik hain terör saldırısını lanetliyor, yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

Birlik ve bütünlüğümüze zarar vermeyi hedefleyen bu acımasız saldırıların dozu ne denli yüksek olursa olsun, vatandaşlarımızın yürekli duruşu ve dayanışması ile üstesinden gelinecektir. Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaya yönelik kararlılığımızı pekiştiren bu hain saldırılar karşısında bize düşen en büyük görev, hep birlikte demokrasimize sahip çıkmaktır. Bu kararlılık Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacaktır.

Ülkemizin başı sağ olsun.

Prof. Dr. Adnan KASMAN

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri