Rektörlük Hizmet Alımı Kapsamında Çalışan Personelin Dikkatine

Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin  127.  Maddesine eklenen geçici maddeyle belirtilen sürekli işçi kadrolarına geçecek personellerin; ekte yer alan dilekçe ve eklerini 11.01.2018 Perşembe günü saat 17:00’ye kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı – Satınalma Şube Müdürlüğü’nden Çilem ÇİMEN’ e teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru Formu Ek-1

Örnek 1-2-3-4

GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU

Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırması formunun hazırlanmasında dikkat edilecek husular