Rektör Prof.Dr.Adnan Kasman’dan Açıklama

Yayınlanma Tarihi: 07-10-2016

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Değerli Mensupları, Değerli Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü görevine, 12 Ağustos 2016 tarihi itibarıyla atanmış bulunmaktayım.

Ülkemizde yaşanan olağanüstü koşullarda gerçekleşen bu atama sürecinde, üniversitemiz bileşenlerinin gösterdikleri dayanışma ve destek için kendilerine teşekkür ederim.

Önümüzdeki dönemde, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin tüm bileşenlerinin fikir ve önerilerine her zaman açık, liyakat temelli, dayatmacı olmayan, özgürlüklere saygılı, bilimsel özerkliği önemseyen, tarafsız, şeffaf ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışını hızla oluşturacağım.

Hedefimiz, Dokuz Eylül Üniversitesi’ni sadece öğrencisinin, mezunlarının, mensuplarının değil; kentinin ve ülkesinin de gurur kaynağı olan bir üniversite haline getirmektir. Bu hedefe sizlerle birlikte yürüyecek, birlikte ulaşacağız.

Saygılarımla…

Prof.Dr. Adnan KASMAN

• Not: Lütfen sadece ad ve/veya soyad giriniz.

EnstitülerFakültelerYüksekokullarMeslek YüksekokullarıUygulama ve Araştırma Merkezleri