2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Takvimi ve Kontenjanları

Yayınlanma Tarihi: 28-06-2019

Yatay Geçiş Takvimi ile Başvuru Koşulları, Gerekli Belgeler ve Açıklamalar

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ön Lisans Programları Yatay Geçiş Kontenjanları

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisans Programları Yatay Geçiş Kontenjanları

Yurt Dışı Yükseköğretim Kurumlarından Yatay Geçiş Koşulları

KKTC dahil yurt dışı yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olup yurt dışı yatay geçiş kontenjanlarından faydalanarak yatay geçiş yapacak öğrenciler, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yurt dışından öğrenci kabul kontenjanları dahilinde yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için belirlenen öğrenim ücretlerine tabidirler.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında yurt dışı kontenjanları dahilinde kayıt yaptıracak öğrencilerden alınacak öğrenim ücretleri

Birim İletişim Bilgileri