2021 YKS Sonucu ile Yerleşen Adayların Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 01-09-2021

2021 YKS sonucu ile Üniversitemize yerleşen adaylar için 3 farklı kayıt yöntemi bulunmaktadır.

1- E-devlet üzerinden elektronik kayıt (Sağlık raporu istenilen programlar hariç)

2- Üniversitemize şahsen başvurarak kayıt

3- DEÜ-ONLINE kayıt (Üniversitemize gelemeyecek olanlar için)

Kayıt şekillerinden sadece birinin tercih edilmesi gerekmektedir.

Elektronik Kayıt Yapacak Adaylar İçin Kayıt Rehberi (E-Devlet) için tıklayınız

09.09.2021 tarihi itibarıyla e-devlet kapısı üzerinden elektronik kayıt işlemi sona ermiştir.

Bireysel Başvuru Yolu İle Kayıt İşlemleri İçin Kayıt Rehberi (DEÜ-Kayıt) için tıklayınız

Bireysel başvuru yolu ile Üniversitemiz birimlerinde yapılan kayıt işlemleri 10.09.2021 tarihi saat: 17:30’da sona erecektir.

Üniversitemize Gelemeyecek Adaylar İçin ONLINE Kayıt Rehberi (DEÜ-ONLINE Kayıt) için tıklayınız

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız (ÖSYM’den yerleşen adayların verileri alındığında aktif olacaktır.)

Birim iletişim bilgilerine ulaşmak için tıklayınız