5 Temmuz 2022 tarihinden sonra azami öğrenim süresini tamamlamaları nedeniyle ön lisans/lisans programlarından ilişiği kesilmiş olup öğrenci affından yararlanmak isteyenlerin dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 09-11-2022

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 02.10.2022 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu Kararı gereğince, 5 Temmuz 2022 tarihinden sonra azami öğrenim süresini tamamlamaları nedeniyle ön lisans/lisans programlarından ilişiği kesilen öğrencilerden 7417 sayılı Kanun ile 2547 sayılı Kanun’a eklenen Geçici 83 üncü maddeden yararlanmak isteyenlerin 07 Aralık 2022 tarihine kadar ilişiklerinin kesildiği Fakülte Dekanlıklarına/Yüksekokul Müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

ProjelerTeknoloji ve İnovasyonBilimsel Faaliyetler LaboratuvarlarUygulama ve Araştırma Merkezleri

Dokuz Eylül Üniversitesi Laboratuvar Bilgi Sistemi (DELAB), üniversite-sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi kapsamında Üniversitemiz teknoloji ve altyapısından sanayi çalışanları ile akademik tüm araştırmacıların yararlanması amacı ile oluşturulmuştur. Üniversitemiz laboratuvarlarındaki deney, test, cihaz ve yazılım bilgilerine erişim için: http://delab.deu.edu.tr/