DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİNİN ERTELENMESİ HAKKINDA DUYURU

Yayınlanma Tarihi: 25-03-2020

Üniversitemizin Kamu İşgücü talebine ilişkin (10 Güvenlik İşçisi, 3 Temizlik işçisi) 28.03.2020 Cumartesi günü saat 10:00’ da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – Prof. Dr. Ömer YİĞİTBAŞI Konferans Salonunda noter huzurunda gerçekleştirileceği ilan edilen kura çekimimiz, dünya için halk sağlığı tehdidi oluşturan COVID-19 salgınının ülkemizde de yayılımının önlenmesi amacıyla, Cumhurbaşkanlığımızın 20.03.2020 tarihinde yayımlanan 2020/3 sayılı “Organizasyonların Ertelenmesi” konulu genelgesi gereği iptal edilmiştir. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacaktır. Kura çekimi için belirlenecek olan yeni tarih Üniversitemiz web sitesinden (www.deu.edu.tr) ayrıca duyurulacaktır.