Lisansüstü Programlara Öğrenci Kabulü (Student Admission to Graduate Programs)

Yayınlanma Tarihi: 14-06-2022

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemize bağlı enstitülerin lisansüstü programlarına kabul edilecek öğrenci kontenjanları, başvuru ve kabul şartları aşağıda yer alan web sayfalarında ilan edilmiştir. (In the fall semester of the 2022-2023 academic year, the quota of students to be admitted to the graduate programs of the institutes of our university, application and admission requirements are announced on the following web pages.)

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü (Principals of Atatürk and Revolution History Institute)
Eğitim Bilimleri Enstitüsü (Institute of Educational Sciences)
Fen Bilimleri Enstitüsü (The Graduate School of Natural and Applied Sciences)
Güzel Sanatlar Enstitüsü (Graduate School of Fine Arts)