Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Ön Başvuruları Başlıyor

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ

ÖN BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 2019 yılı yaz dönemi ön rezervasyon başvurularınızı, 03 Mayıs – 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında http://sks.deu.edu.tr internet adresimizden online olarak yapabilirsiniz.

Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 1 Haziran – 15 Eylül 2019 tarihleri arasında yarım pansiyon olarak hizmet verecektir.

KAMP ÜCRET TARİFELERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

HEMEN BAŞVURU YAPMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Kayıtlarla İlgili Bilgi ve Kurallar:

1. İnternet adresi üzerinden yapılan başvurular ön rezervasyon olup; kesin rezervasyon işlemi, avans ücretinin 31 Mayıs 2019 tarihine kadar yatırılması halinde gerçekleşecektir. Bunun dışında ayrıca bir liste ilan edilmeyecektir.
  2. 10.01.2019 tarihli ve 30651 sayılı resmi gazetede yayınlanan Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ (Tebliğ No: 2019-1) “Ortak Hususlar” başlıklı 7.maddesinin (5). bendine göre; Kamp dönemleri için tespit edilen tarifenin % 20’si müracaat sırasında avans olarak alınacaktır. Kamp tahsis edilemeyenler ile kamp döneminin başlamasından bir hafta öncesine kadar vazgeçenlere avansları aynen iade edilecektir. Geçerli bir mazereti olmaksızın bu süreden sonra vazgeçtiklerini bildirenlere her gün için avansın % 5’i oranında kesinti yapılmak suretiyle avansları iade edilecek, kamp döneminin başlamasına kadar vazgeçtiklerini bildirmeyenlerin ise avansları iade edilmeyerek gelir kaydedilecektir.
  1. İlgili Banka hesap bilgileri:

Banka Adı: Ziraat Bankası – Girişimci Dinamik Şube

Iban No: TR97 0001 0026 1641 5489 4851 72

Hesap Adı: D.E.Ü. Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Hesabı

Dekont Açıklaması: Adı-Soyadı (Örn; Ali Çalışkan)

1. Tesisimizde konaklayacak tüm konuklarımızın, ilgili durumunu gösterir belgeyi (Nüfus cüzdanı (kendisi, eşi, çocukları ve diğer yakınları), kurum kimliği, öğrenci kimlik kartı, diploma fotokopisi vb.) yanlarında getirerek danışmaya ibraz etmeleri halinde ilgili ücret gruplarından yararlanmaları mümkündür.
  1. Tesisimizde konaklayacak tüm konuklarımız ilgili durumunu gösterir belge ve bankaya yatırılan dekont ile birlikte Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisi idaresine müracaat edeceklerdir.

Bilgi İçin:                                                                  Tesis Bilgileri:
Dokuz Eylül Üniversitesi                                           Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı                       Adres      : Payamlı Mahallesi Doğanbey
Telefon     : 0 (232) 412 16 96                                                  Payamlı/Seferihisar / İZMİR

Telefon    : 0 (232) 742 58 52
                                                                              Faks        : 0 (232) 742 68 00