Sağlık Hizmetleri Sınıfına Ait Unvan Değişikliği Sözlü Sınav Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 12-06-2019

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Sonuçlarına göre Sağlık Hizmetleri Sınıfı sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi, sözlü sınav yeri, tarihi ve saati aşağıda yer almaktadır.

SAĞLIK HİZMETLERİ SINIFI SÖZLÜ SINAV LİSTESİ

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI SONUCUNA GÖRE SÖZLÜ SINAVA GİRECEKLERİN SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ DAHA SONRAKİ TARİHTE ÜNİVERSİTEMİZ WEB SAYFASINDAN İLAN EDİLECEKTİR. SÖZLÜ SINAVA GİRECEKLERİN ÜNİVERSİTEMİZ WEB SAYFASINI TAKİP ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

İLGİLİLERE DUYURULUR.