ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE Banka Değişikliği

Yayınlanma Tarihi: 22-01-2020

Üniversitemiz öğrencilerinin katkı payı/öğrenim ücretlerini ödemekte oldukları banka hesap bilgileri değişmiş olup, 21.01.2020 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası hesapları kullanılmaya başlanacaktır.

Öğrencilerimiz katkı payı/öğrenim ücretlerini,  öğrenci numarası belirtmek suretiyle Türkiye genelindeki Ziraat Bankası şubelerinden, Ziraat Bankası ATM’lerinden, Ziraat Bankası İnternet veya Mobil bankacılığı aracılığıyla yatırabileceklerdir. Ödemelerde havale masrafı alınmayacaktır.

Önemli not: Diğer Bankalar aracılığı ile EFT veya havale kabul edilmemektedir.

Öğrencilerimizin bilgisine önemle duyurulur.