2024 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için yapılan kura sonucu Üniversitemize atanmaya hak kazanan kişilerden göreve başlatılabilmeleri için istenilen evraklar aşağıda yer almaktadır.

Yerleşen adayların istenilen belgeler ve başvuru dilekçesini (web sayfasından alınacaktır) 05/04/2024 tarihi mesai bitimine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Atama Şube Müdürlüğüne şahsen veya kargo/posta aracılığıyla teslim etmeleri gerekmektedir.

1. Dilekçe (Tıklayınız)
  2. Atama başvuru formu (Tıklayınız)
  3. Mezuniyet belgesi (E-Devlet çıktısı)
  4. 1 adet vesikalık fotoğraf
  5. Mal Bildirim Beyannamesi (Ön ve arka yüz tek sayfa olarak (sicil no boş bırakılacak), el yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.) (Tıklayınız)
  6. Kimlik Fotokopisi
  7. Sağlık Kurulu Raporu (Devlet Hastanesinden alınmak şartı ile en az 5 hekim imzalı ve içinde Psikiyatri Uzmanı olmalıdır.)
  8. Adli Sicil Kayıt Belgesi (E-devlet çıktısı)
  9. Hizmet Belgesi (HİTAP Dökümü)
  10. Askerlik Durum Belgesi (Askerlik yapmış ise terhis belgesi)

4/BLİ(ARALIK İLANI SONUCU) Aşçı-Mühendis-Diyaliz-Hemşire-Teknisyen Asil/Yedek adayları

T.C.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDEN

DUYURULMUŞTUR

Üniversitemiz 657/4-B Sözleşmeli Personel alımı ilanına yapılan başvurular doğrultusunda Asil ve Yedek adaylar açıklanmış olup listede adı geçen asil ve yedek adaylardan göreve başlamak isteyenlerin;

• Dilekçe (Tıklayınız)
  • Adli Sicil Kayıt Belgesi ( E-devlet çıktısı alınabilir)
  • Askerlik Durum Belgesi (E-devlet çıktısı alınabilir)
  • Mezuniyet Belgesi (E-Devlet çıktısı alınabilir)
  • Fotoğraf (2 adet vesikalık)
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair Psikiyatri dalından alınacak Sağlık Raporu
  • SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü (Barkodlu)

ile birlikte sonuçların ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde (31/01/2024 tarihi mesai bitimine kadar) istenilen belgeleri tamamlayarak Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen asil ve yedek adaylar atanma hakkını kaybeder.

Yukarıda yazılı belgeleri teslim eden tüm adayların ilanda belirtilen kadro sayısı tamamlanıncaya kadar KPSS puan sıralamasına göre atama işlemleri gerçekleştirilecek olup asil kazananlardan gelmeyenlerin yerine yedek adayların sırası ile atama işlemi süreci devam edecektir.

Açık rıza onayı vermek için lütfen tıklayınız.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

KPSS 2023/02 SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1- Başvuru Dilekçesi (Tıklayınız)

2- Atama başvuru formu (Tıklayınız)

3- Mezuniyet belgesi (E-Devlet çıktısı)

4- 1 adet vesikalık fotoğraf.

5- Mal Bildirim formu. ( Ön ve arka yüz tek sayfa olarak (sicil no boş bırakılacak), el yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.) (Tıklayınız)

6- Kimlik Fotokopisi.

7- Kurumumuza yerleştirildiğine dair ÖSYM sonuç ve yerleştirme belgesi.

8- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair sağlık raporu

9-Adli Sicil Kayıt Belgesi (E-Devlet çıktısı)

10-Askerlik Belgesi (E-Devlet çıktısı)

– Yerleşen adayların istenilen belgeler ve başvuru dilekçesi (web sayfasından alınacaktır) ile birlikte 19/01/2024 tarihine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Atama Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı

2024 yılı Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı başvuruları başladı.

• Yükselen Yıldız
• Eğitmen-Mentor
• Eğitim Desteği
• Sen Geleceksin