2020 YKS Ek Yerleştirme sonucu ile Üniversitemize yerleşen adaylar için 3 farklı kayıt yöntemi bulunmaktadır.

1- E-devlet üzerinden elektronik kayıt (Sağlık raporu istenilen programlar hariç),

2- Üniversitemize şahsen başvurarak kayıt

3- ONLINE kayıt (Üniversitemize gelemeyecek olanlar)

Kayıt şekillerinden sadece birinin tercih edilmesi gerekmektedir.

Elektronik Kayıt Yapacak Adaylar İçin Kayıt Rehberi (E-Devlet)

Üniversitemize Gelerek Kayıt Yaptıracak Adaylar İçin Kayıt Rehberi (DEÜ-Kayıt)

Üniversitemize Gelemeyecek Adaylar İçin ONLINE Kayıt Rehberi (DEÜ-ONLINE Kayıt)

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız

SAĞLIK RAPORLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 28.08.2020 tarihli toplantısında alınan karar uyarınca;

Yerleştirildiği programa kayıt olmak için sağlık raporu istenen adaylar, herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu ile kayıt yaptırabileceklerdir. Tek hekim raporları, sağlık raporu yerine kabul edilecektir.

Sağlık Raporu veya tek hekim raporu olmayan Üniversitemiz öğrenci adayları, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kurum Hekimliğine başvurarak rapor alabileceklerdir.

Adres: İnciraltı Mahallesi Mithatpaşa Cad. No:1606  Balçova/İzmir

Telefon: +90 (232) 412 22 22

Sağlık raporu alan adayların kayıt hakkı kazandıkları fakülteye ya da yüksekokula bizzat giderek kayıtlarını onaylatmaları veya ONLINE kayıt işlemi yaparak belgelerini yüklemeleri gerekmektedir.