Kolombiya’dan dünyaya uzanan hikâyeleri, gazetecilik ile edebiyat arasında kurduğu güçlü anlatımı ve çok katmanlı üretimiyle dikkat çeken gazeteci, yazar ve film yapımcısı Silvana Paternostro, DEÜ Söyleşileri’nin konuğu oluyor.
Eserleri The New York Times Magazine, Newsweek ve The Paris Review gibi saygın yayınlarda yer alan; Latin Amerika’nın yeni milenyumdaki önemli isimleri arasında gösterilen Paternostro, Nobel ödüllü yazar Gabriel García Márquez üzerine yaptığı çalışmalarla da uluslararası alanda öne çıkıyor.
Paternostro; gazetecilik, edebiyat ve kültürün kesişiminde şekillenen anlatı dünyasını DEÜ’lü öğrencilerle paylaşacak.
Yakında… Bu özel buluşmayı kaçırmayın.
An International Encounter at DEU Talks
Renowned for her compelling storytelling that bridges journalism and literature, and for her multifaceted body of work, Silvana Paternostro—journalist, author, and filmmaker—will be the distinguished guest of DEU Talks.
Paternostro’s work has been featured in esteemed publications such as The New York Times Magazine, Newsweek, and The Paris Review. Recognized as one of the prominent voices of the new millennium in Latin America, she has also gained international acclaim for her scholarly and literary contributions on the Nobel Prize–winning author Gabriel García Márquez.
At DEU Talks, Paternostro will engage with students of Dokuz Eylül University, sharing her narrative universe shaped at the intersection of journalism, literature, and culture.
Coming soon… Do not miss this distinguished gathering.













