Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti

26 Temmuz, 2023 - 28 Temmuz, 2023

Değerli Aday öğrencilerimiz,

26-27-28 Temmuz 2023 tarihlerinde gün boyunca, Alsancak Rektörlük Yerleşkemiz, Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) Fuaye alanı ve Bordo Salona sizleri bekliyoruz.

Tüm akademik bölümlerimiz hakkında merak ettiğiniz soruları bizzat Öğretim Elemanlarımıza danışabilecek, üniversitemizdeki öğrencilik hayatınız boyunca akademik ve idari süreçlerle ilgili bilmek istediklerinizi, çeşitli birimlerden personelimize doğrudan sorabilecek, Kariyer Planlama ve Tercih Süreçleri ile ilgili söyleşi, seminer ve atölye çalışmalarımıza katılabileceksiniz.

Saat 09:30’da başlayacak ve 16:30’a kadar devam edecek etkinlik boyunca DESEM fuaye alanında yer alacak akademik birimlerimize ait masalarda (Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları) birimlerini temsilen yer alacak öğretim elemanlarımız ile görüşebilir, bölümlerin içerikleri, eğitim-öğretim süreçleri ve kariyer alanları hakkında doğrudan bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca idari birimlerimizden yetkililerimiz le de bir araya gelip öğrenci kulüpleri, beslenme, barınma, spor ve kültür-sanat olanakları ile yurt dışı/ yurt içi öğrenci değişim programları vb. bir çok konuda merak ettiklerinizi danışabilirsiniz.

Diğer taraftan tercih danışmanlığı hizmetlerinde de faydalanabileceksiniz.

kayıt için tercihrehberi.deu.edut.tr adresini ziyaret ediniz.

Detaylar

Başlangıç: