Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti

20 Şubat, 2019 / 00:00 - 22 Şubat, 2019 / 23:59

Değerli Hocalarım, Meslektaşlarım, Öğrencilerimiz ve Paydaşlarımız,

Türk Biyokimya Derneği İzmir Şubesi’nin, DEÜ Rektörlüğü ve DEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile birlikte 4.sünü düzenlediği Türkiye in vitro Diyagnostik “BİYOSENSÖRLER” Sempozyumu 20-22 Şubat 2019 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecektir..

Alanında saygın bilim insanları ve  uygulayıcıları tarafından son gelişmelerin ve araştırmaların aktarılacağı sempozyumun bilimsel programına http://www.ivdbiosensor2019.org adresinden ulaşılabilirsiniz.

• Sempozyum bilimsel programına, bilimsel danışma kurulunun değerlendirmeleri sonucunda kabul edilecek tüm sözel ve poster bildiriler, SCI-Expanded kapsamında indekslenen Turkish Journal of Biochemistry dergisinin özel ekinde yayımlanacaktır.
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün sınırlı sayıdaki lisansüstü öğrencilerine, sempozyumun bilimsel içeriğinden seçmeli ders olarak yararlanma imkânı tanınacaktır.
  • Yine, sempozyumda sunulan sözlü ya da poster bildirilerinden hakem kurulu tarafından seçilecek olan çalışmalara “Araştırma Ödülleri” verilecektir.

Sizleri Şubat ayında Ege’nin incisi İzmir’e ve  BİYOSENSÖRLER Sempozyumu’na davet ediyoruz.

En içten sevgi ve saygılarımızla.

TBD İzmir Şb.Yönetim Kurulu ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına

Prof. Dr. Hilal KOÇDOR