T.C.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDEN

DUYURULMUŞTUR

Üniversitemiz 657/4-B Sözleşmeli Personel alımı ilanına yapılan başvurular doğrultusunda Asil ve Yedek adaylar açıklanmış olup listede adı geçen asil ve yedek adaylardan göreve başlamak isteyenlerin;

• Dilekçe (Tıklayınız)
  • Adli Sicil Kayıt Belgesi ( E-devlet çıktısı alınabilir)
  • Askerlik Durum Belgesi (E-devlet çıktısı alınabilir)
  • Mezuniyet Belgesi (E-Devlet çıktısı alınabilir)
  • Fotoğraf (2 adet vesikalık)
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair Psikiyatri dalından alınacak Sağlık Raporu
  • SGK Uzun Vade Hizmet Dökümü (Barkodlu)

ile birlikte sonuçların ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde (31/01/2024 tarihi mesai bitimine kadar) istenilen belgeleri tamamlayarak Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen asil ve yedek adaylar atanma hakkını kaybeder.

Yukarıda yazılı belgeleri teslim eden tüm adayların ilanda belirtilen kadro sayısı tamamlanıncaya kadar KPSS puan sıralamasına göre atama işlemleri gerçekleştirilecek olup asil kazananlardan gelmeyenlerin yerine yedek adayların sırası ile atama işlemi süreci devam edecektir.

Açık rıza onayı vermek için lütfen tıklayınız.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.